Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  1. Повна назва документа державного планування: Генеральний план та план зонування території с. Бабчинці Бабчинецької cільської ради Могилів-Подільського району Вінницької області.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Бабчинецька cільська рада Могилів-Подільського району Вінницької області.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проекту Генерального плану та плану зонування території с. Бабчинці Бабчинецької сільської ради Могилів-Подільського району Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 05 квітня 2024 року на сайті Бабчинецької сільської ради (https://babchynecka-gromada.gov.ua/ ) та триватиме до 04 травня 2024 р.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) – 22 квітня 2024 року о 1100, в приміщенні с. Бабчинці Центр надання адміністративних послуг Бабчинецької cільської ради , за адресою вул. Незалежності , 1А

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - 24132 с. Бабчинці Вінницької області, вул. Незалежності, буд. 13, тел./факс: (04357) 30-3-42, контактний email (сайту): bab.sr2014@ukr.net.

Контактна особа: Слободянюк Михайло Дмитрович, тел. (04357) 30-3-42.

д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - 24132 с. Бабчинці Вінницької області, вул. Незалежності, буд. 13, тел./факс: (04357) 30-3-42, контактний email (сайту): bab.sr2014@ukr.net.

Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються з громадкістю протягом 30 днів, а з уповноваженими органами – не більше 30 днів з дня отримання.

є) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

- Управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації

Вінницької ОВА

- Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня

babchinci-zvit-seo.pdf

povidomlennya-pro-oprilyudnennya-s.-babchinci.pdfgenplan-s.-babchinci.zip

* У зв'язку з введенням воєнного стану на території України відповідно до Указу Президента № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» , графічні документи знаходяться у Бабчинецькій сільській раді та не підлягають публікації на офіційному сайті!

Поділитися:
ПРОВЕДЕННЯ ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ М'ЯСОЇДНИХ.
26.04.2024 08:08
ПРОВЕДЕННЯ ПЕРОРАЛЬНОЇ ІМУНІЗАЦІЇ ДИКИХ МЯСОЇДНИХ. Складна епізоотична ситуація щодо сказу в Україні вимагає радикальних заходів, серед яких одне з основних місць займає…
Відбулось громадське слухання щодо звіту про СЕО проєкту генерального плану та плану зонування території с. Бабчинці та с. Вила - Ярузькі
22.04.2024 12:48
В с. Бабчинці, приміщенні Центру надання адміністративних послуг Бабчинецької сільської ради, відбулось громадське слухання щодо Звіту про СЕО проєкту генерального плану та плану зонування території…
Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля
15.04.2024 15:39
getdocument-1-1.pdf